Coaching

Niet altijd kunnen we voorkomen dat we in ongemakkelijke of onaangename situaties belanden. Het kan zijn dat het niet meezit op werkgebied of privé. Of dat er een nieuwe collega verschijnt waar je niet mee uit de voeten kunt. Het zorgt voor stress. Dit is normaal en overkomt iedereen. Je bent dus niet de enige.

Het wordt pas vervelend als deze situaties of personen je gaan belemmeren in dat wat je zou willen doen. Of als je je zoveel van anderen gaat aantrekken dat dit ten koste gaat van jouzelf. Dat je gedachten en gevoelens met je aan de haal gaan. Dat je faalangst ervaart, niet goed meer durft of bang bent voor de opvattingen van anderen.

Je hebt niet altijd in de hand wat je overkomt, maar je kunt wel kiezen hoe je daarmee omgaat.

In mijn coaching ga ik aan het werk met je lijf, je hoofd en je hart. Als je hoofd je het een vertelt, maar je lijf je iets anders laat voelen, ben je niet in balans. Het gaat om het juiste samenspel tussen lichaam en geest. Dat geeft je een Sterk & Ontspannen gevoel.

Soms begin ik bij de geest, soms bij het lichaam, afhankelijk van waar iemand zich het fijnst bij voelt of wat de makkelijkste ingang biedt. Dus soms werk ik met jouw overtuigingen (jouw mindset) en soms met wat jij fysiek ervaart of wat jouw lichaam laat zien. Fysieke klachten of jouw non-verbale gedrag kunnen je namelijk informatie geven over belangrijke thema’s in je leven. Je werkt dus zowel aan je mindset, je binnenkant, als je buitenkant.

Bovenal ga je in de coaching op zoek naar praktische en voor jou werkende tools om je weer in balans te krijgen, om je weer te laten genieten en je het gevoel te geven dat het leven de moeite waard is.

Ik heb opleidingen gevolgd voor:

  • Co-actief coachen
  • Lichaamsgericht coachen

Maak hier een afspraak.

Zielsmasseuse!

 

 

Reginald Markes

Relatietherapeut, De Praktijk voor Hechte Relaties

 

 

Marijke heb ik leren kennen als een bevlogen en bovenal doelgerichte coach.

Ze beschikt over het vermogen om in enkele sessies het gedrag van de coachee positief te beïnvloeden.

Of het nu gaat om het verbeteren van communicatie of houding, Marijke gaat uitdagingen niet snel uit de weg.

Laurens Karsten

Teamleider Facilitaire Services, Van Gogh Museum