Trainingen

Versterk je non-verbale antenne: hoor wat er niet wordt gezegd

Inhoud

Hoe zou het zijn als je de non-verbale signalen die de mensen om je heen afgeven beter en tijdiger zou herkennen?

In deze training gaan we je antenne voor lichaamstaal vergroten. Met behulp van elkaar en natuurlijk beeldmateriaal leren we bewust te kijken. Deze masterclass is voor iedereen die met mensen werkt, of je nu coach bent, therapeut, leidinggevende of collega. Na afloop is je lichaamstaalvaardigheid toegenomen en kun je problemen, uitval of ongemak eerder signaleren.

Lees meer over deze training.

Inspiratiesessie Non-verbaal samenwerken

Inhoud

Hoe goed ben jij je ervan bewust hoe je lichaamstaal bij anderen binnenkomt? Herken jij signalen van onvrede, stress of ongemak bij je collega’s? In deze inspiratiesessie krijg je een korte en krachtige kennismaking met non-verbaal contact maken en leer je bewust te kijken naar de mensen om je heen.
Lees meer over deze training.

Non-verbaal leidinggeven

Inhoud

In dit digitale en verbale tijdperk vergeten we soms dat lichaamstaal ons sterkste middel is – en hoogstwaarschijnlijk blijft – om succesvol met elkaar te communiceren. Als je je lichaamstaal op de juiste manier inzet, kan dat zelfs jouw persoonlijke sleutel zijn naar meer succes.

Lees meer over deze training.

Master your mindset: haal meer uit je leven en werk

Inhoud

Je komt ze tegen in elke organisatie: personen bij wie het aan lef en initiatief ontbreekt, die hun potentieel onvoldoende benutten, die bang zijn om fouten te maken en daardoor niet in actie komen, die geen verantwoordelijkheid nemen voor hun acties of zelfs ongemotiveerd zijn …

Lees meer over deze training.

Motiverende gespreksvoering

Inhoud

Hoe zou het zijn als je werknemers meer eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun resultaat en gedrag? Als zij zelf bedenken wat goed is voor hun ontwikkeling? En dat daadkrachtig gaan aanpakken? Met motiverende gespreksvoering help je je werknemer om meer uit zichzelf te halen.

Lees meer over deze training.

Overwin je presentatieangst

Inhoud

Voel jij je ongemakkelijk tijdens een presentatie of zelfs meer dan dat? Zou jij meer zelfvertrouwen en lef willen ervaren als je het woord krijgt? In deze training leer je wat je kunt doen om je spreekangst te verminderen. Doel: meer rust en minder stress tijdens spreekmomenten.

Lees meer over deze training.

Smart working: efficiënt en ontspannen aan het werk

Inhoud

Hoeveel mails krijg jij dagelijks onder ogen? Hoeveel teksten moet jij lezen voor een bespreking? Hoeveel informatie komt er op je af? Hoe zou het zijn als je deze teksten en info twee tot drie keer sneller kunt opnemen en verwerken zonder dat dit ten koste gaat van een goed begrip? Hoeveel tijd zou je dat besparen? In deze masterclass krijg je tools en tips die je hierbij helpen en die je onmiddellijk kunt toepassen.

Lees meer over deze training.

Masterclass Versterk je focus: omgaan met afleiding

Inhoud

Kun jij al nauwelijks de aandacht opbrengen om deze tekst te lezen? Grijp je automatisch naar je smartphone als hij naast je ligt? Dwalen je gedachten voortdurend af als je aan het werk bent?  Voel je je vaak opgejaagd en doe je minder dan je zou willen doen? Lig je met een vol hoofd in bed? Hoogste tijd voor een andere aanpak. In deze training krijg je weer grip op je aandacht. Je leert over de ins en outs van aandachtsmanagement en je oefent met diverse concentratietechnieken.

Lees meer over deze training.

Playback Theatre: Intervisie die verder gaat dan praten alleen

Inhoud

Tijdens de Playback spelen de deelnemers elkaars verhalen na, zonder deze zwaar te maken, en bespreken dit na afloop. Het effect is dat deelnemers inzicht krijgen in de gedachtegang en gevoelens van alle partijen. Het is een vorm van feedback die diep binnenkomt en doorgaans op veel begrip kan rekenen. Door samen te spelen en na te spreken, ontstaat er bovendien een sterke teambinding. Kortom, het leent zich uitstekend voor intervisiedoeleinden en levert het team meer op dan de gebruikelijke intervisievormen. 

Lees meer over deze training.