Training

Master your mindset: haal meer uit je leven en je werk

   

Inhoud

Je komt ze tegen in elke organisatie: personen bij wie het aan lef en initiatief ontbreekt, die hun potentieel onvoldoende benutten, die bang zijn om fouten te maken en daardoor niet in actie komen, die geen verantwoordelijkheid nemen voor hun acties of zelfs ongemotiveerd zijn …

Als leidinggevende gun je deze mensen meer zelfinzicht, durf en zelfvertrouwen. Dat komt henzelf en de organisatie ten goede. Hoe kun je hen daarbij helpen? Onderzoek eens welke mindset er achter deze houding zit.

Het woord mindset betekent ‘overtuiging’. De Amerikaanse psycholoog Carol Dweck heeft ontdekt dat je mindset of overtuiging over groeien en jezelf ontwikkelen, invloed heeft op jouw acties om daadwerkelijk verder te komen in je werk en in het leven. Het kan je groei dus belemmeren of in geval van de juiste mindset flink doen toenemen. Bovendien kun je als leidinggevende deze overtuigingen bewust, maar ook ongemerkt, overbrengen op je medewerkers. Welke mindset breng jij over?

In deze masterclass aandacht voor hoe je een groeimindset kunt ‘aanmoedigen’ bij je medewerkers. Natuurlijk kijken we daarbij ook uitgebreid naar jouw eigen mindset.

Na afloop van deze masterclass weet je:

  • Wat het belang en gemak is van een juiste mindset.
  • Wat de laatste inzichten zijn binnen de neurowetenschappen over groei.
  • Hoe je een statische mindset van een groeimindset kunt onderscheiden.
  • Hoe je zelf kunt opschuiven naar een groeimindset.
  • Hoe je een groeimindset bij je medewerkers kunt stimuleren.

Deze masterclass is ook geschikt als teamtraining.

Aanmelden of meer informatie nodig? Bel of mail me!