Training

Smart Working: efficiënt en ontspannen aan het werk

  

Inhoud

Hoeveel mails krijg jij dagelijks onder ogen? Hoeveel teksten moet jij lezen voor een bespreking? Hoeveel informatie komt er op je af?

Hoe zou het zijn als je deze teksten en info twee tot drie keer sneller kunt opnemen en verwerken zonder dat dit ten koste gaat van een goed begrip? Hoe zou het zijn als je je tijd slimmer en efficiënter zou gebruiken en meer focus zou hebben? Hoeveel tijd zou je dat besparen? Hoeveel rust zou je dat geven? Hoe zou het je carrière beïnvloeden?

In deze masterclass krijg je tools en tips die je hierbij helpen en die je onmiddellijk kunt toepassen. We werken met nulmetingen waarbij je zelf je vooruitgang kunt bijhouden. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen om alles beter te laten beklijven.

Na afloop van deze masterclass weet je:

  • Hoe je gemiddeld twee keer sneller en slimmer kunt lezen zonder verlies van begrip.
  • Hoe je de gelezen hoofd- en bijzaken handig in een mindmap of TCM-schema kunt zetten, waardoor je de juiste verbanden legt en beter onthoudt.
  • Hoe je je concentratie kunt vergroten door breinmanagement.
  • Hoe je door aandachtsmanagement en efficiënt werken meer rust kunt ervaren.
  • Hoe je meer kunt onthouden door je hersencapaciteit beter te benutten.

Deze masterclass is voor iedereen die minder tijd wil besteden aan het lezen van stukken, documenten en mails en behoefte heeft aan het aanbrengen van ordening.

Aanmelden of meer informatie nodig? Bel of mail me!